Woensdag 19 januari 13:00 uur: wandeling dor de wijk.

Deze week is de jaarlijkse internationale week van gebed voor eenheid. Elk jaar wordt het thema met ideeën aangereikt door christenen ergens ter wereld, dit jaar in het Midden Oosten. Bij het verhaal van de wijzen uit het oosten laten zij ons nadenken over lichtpunten in het duister.

De samenwerkende kerken in het Soesterkwartier organiseren een wandeling die je alleen of samen met een ander maakt. Je krijgt een route mee voor een wandeling van ongeveer een half uur. Kijk om je heen, vertraag je pas, sta soms even stil en vraag jezelf af: Wat zie ik? Wie zie ik? Wat voel ik? Wat zijn hier lichtpunten? Waar zou ik juist op meer licht hopen? Waar zou ik voor willen bidden?

Voor vertrek en na terugkomst bij de Emmaüskerk staat thee of koffie klaar.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X