Pastoraat
In het pastoraat zien wij naar elkaar om.Wij proberen naar elkaar te luisteren, naar de goede en naar de zware dingen in het leven. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarbij iemand behoefte heeft aan een gesprek. Pastoraat is een taak van ons allen. Kent u iemand in een situatie die wat extra aandacht vraagt? Schroom niet en geef dit door aan de ambtsdragers van onze gemeente. En als het u zelf aangaat (bijvoorbeeld u wordt opgenomen in het ziekenhuis) laat dit ons even weten. U kunt altijd een gesprek aanvragen. Een telefoontje, een kaartje of mailtje is voldoende.

Pastoraal Ouderling:
Sierk de Bruin
033 46 35 206
sierk_en_joke@hotmail.com

 

Nieuwe gemeenteleden
Gemeenteleden die in onze wijk zijn komen wonen, worden bezocht door een gemeentelid. Hij of zij maakt u, aan de hand van een map, wegwijs in kerkelijk Amersfoort. Stelt u eerder prijs op bezoek, neem dan contact op.

Bezoekgroep
Omzien naar de ander is belangrijk voor ons. Een kleine groep gemeenteleden bezoekt mensen in en om onze geloofsgemeenschap. Een kort bezoekje kan van zeer grote waarde zijn. Heeft u tijd over voor persoonlijk contact met een ander? Neem dan contact op met Sierk de Bruin. Hij is contactpersoon voor de bezoekgroep.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken