In het weekend van 9, 10 en 11 juni was het weer tijd voor het Jonakamp. Driebergen was weer onze bekende bestemming.
Het thema dit jaar was KLEUR
Bij aankomst werden de kinderen opgewacht door een aantal kleurrijke figuren en kregen ze een fleurige bloemenkrans omgehangen.
Al snel werd er gehold, gerend en gesprongen op het springkussen. Helaas kon het kampvuur niet doorgaan want in verband met de warmte was dat niet toegestaan. Het traditionele verhaal was echter niet minder spannend.
Op zaterdagochtend was er een spelparcours, waarin vele kleurrijke spelletjes gedaan moesten worden. En ’s middags een smokkelspel in het bos. Bij terugkomst stonden rondom het springkussen overal bakken en emmers met water want: tijd voor een watergevecht!
Weinig mensen op het kamp hebben het droog gehouden. Wat een waterfeestje was dat!
Toen natuurlijk de bonte avond. Na een aantal erg leuke optredens van de kinderen was er aansluitend nog een kleuren quiz. Met kinderchampagne als prijs. Deze werd gedeeld want iedereen was winnaar!
Op zondag nog een korte viering over de regenboog, de kleurrijke belofte van onze Hemelse Vader. U leest het al: een druk, warm, maar weer zeer gezellig en succesvol weekend. Dank aan alle kids voor hun deelname en dank aan alle vrijwilligers, die dit weekend weer tot een succes hebben gemaakt!


Martine van der Pol en Edwin ten Haken

Start met typen en druk op Enter om te zoeken