In het Soesterkwartier organiseren de samenwerkende kerken een gebedsviering op woensdag 22 januari, 13:00-14:00 u in de Huiskamer van de Keistadkerk (linkervleugel Emmaüskerk).
Al vanaf 1846 wordt wereldwijd de week van gebed voor de eenheid van christenen gehouden; sinds 1867 ook in Nederland. Elk jaar dragen kerken uit een bepaald land het thema met ideeën voor kerkdiensten en andere (gebeds)bijeenkomsten aan.
Dit jaar wordt ons het thema aangereikt vanaf Malta: “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons”, een opmerking in Handelingen 28:2 als Paulus met zijn medewerkers en vele anderen aanspoelt op dit eiland na een schipbreuk door storm.
Nadenken over – en bidden voor ‘meer dan het gewone’. Op diverse plekken in Amersfoort zijn er gebedsvieringen, zie hiervoor www.zindex033.nl of De Stad Amersfoort van 15 januari.
Welkom!