Op 17 september organiseert Verscheurd een seminar in Amersfoort over homoseksualiteit. Een seminar voor iedereen met vragen over homoseksualiteit en geloven. De toegang is gratis, opgeven kan via www.verscheurd.nl/seminars.

Tijdens het seminar zal er informatie worden gegeven over homoseksualiteit maar zullen er ook zeker verhalen en ervaringen worden gedeeld. Dat is niet moeilijk, want de seminarleiders zijn zelf homo of lesbisch of zijn naaste-familielid-van. Uit eerste hand kunnen zij vertellen welke vooroordelen en onbegrip zij tegengekomen zijn, maar gelukkig ook over liefde en begrip die ze vonden. En over hun zoektocht in het geloof. Terwijl sommige christenen geloven dat de Bijbel geen ruimte laat voor homoseksuele relaties, voelen anderen zich geenszins bezwaard.

Tijdens de seminars zullen de verschillende Bijbelse visies worden besproken, zonder dat er een standpunt gekozen wordt. Doel van de avond is juist om verbinding te brengen tussen christenen met verschillende visies, en mensen toerusten in het omgaan met homoseksualiteit in hun eigen omgeving. De avonden beginnen om 20 uur. Wegens beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk: dit kan via Verscheurd.nl/seminars. Datum: dinsdag 17 september. De locatie is nog niet 100% zeker maar wordt naar alle waarschijnlijkheid een zaal in de wijk Amersfoort-Vathorst. 


De exacte locatie krijgen deelnemers te horen wanneer ze zich hebben opgegeven. 

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X