Kind op Zondag stelt haar materiaal voor iedereen beschikbaar op haar site. Zo kunnen (groot)ouders toch met hun (klein)kinderen een Bijbelverhaal lezen dat past bij elke zondag van het kerkelijk jaar. Ook zijn er op de site van Kind op Zondag tips te vinden om in gesprek te gaan met kinderen over de verhalen, u vindt dit alles op www.kindopzondag.nl

Voor doordeweeks is er ook een interessante site: https://start.heiligehuisjes.net Zolang de scholen gesloten zijn, is hier dagelijks een Bijbelverhaal met gespreksvragen te vinden, vaak is er ook een filmpje.
En nog drie tips voor inspirerende websites voor kinderen. Als eerste de site van Bijbelbasics, waar achtergrondinformatie en verwerkingsmateriaal bij 200 Bijbelverhalen te vinden is: https://www.debijbel.nl/bijbelbasics. Om toegang tot deze site te krijgen, moet u zich aanmelden, dit is gratis. Normaal is deze site bedoeld voor kindernevendienstleiding, nu zijn er aanpassingen gedaan voor thuisgebruik. De tweede tip betreft de website www.geloventhuis.nl , dat al jaren geschikt materiaal voor geloofsopvoeding biedt. In aansluiting hierop kan het voor de zondagen goed zijn om ook een kijkje te nemen op www.kinderwoorddienst.nl. Beide sites vullen elkaar namelijk op een mooie manier aan.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X