Uitnodiging voor de aangepaste kerkdienst op zondag 13 oktober!

Je mag een instrument meenemen. Aanvang 15.00 uur in de Lichtkring , Laan naar Emiclaer 1, Amersfoort.

Na afloop is er drinken en lekkers.

De Werkgroep Aangepaste Kerkdiensten (WAK) zorgt dat er in de regio Amersfoort maandelijks een aangepaste dienst plaats vindt. Uitvoering en organisatie liggen bij de lokale werkgroep.

Dit jaar gaan de aangepaste diensten over  het thema: dieren in de Bijbel.

U bent van harte welkom!

Het heet wel een aangepaste dienst maar iedereen is uitgenodigd. Het lijkt ons belangrijk om niet onze broers en zussen met een beperking apart te zetten maar hen te laten ervaren dat ze ‘erbij horen’; deel uitmaken van Gods gemeente.

Daarom is het ook een ‘gewone’ dienst maar dan in begrijpbare taal en met begrijpbare vormen en een structuur die men gewend is.

Kinderen mogen een muziekinstrumentje meenemen. Bij sommige liederen die gezongen worden kunnen deze instrumentjes ingezet worden. Met een pictogram zal dit aangegeven worden.

Na de dienst is er gezamenlijk koffie – en theedrinken (of limonade) en gelegenheid voor ontmoeting.

De aangepaste diensten vinden elke tweede zondag in de maand plaats met uitzondering van de zomermaanden.