Dit jaar is het een bijzondere zomer. Veel mensen blijven thuis, werken door of vieren vakantie rond eigen huis. We kunnen maar een beetje naar de kerk, maar God is ook te vinden buiten de kerk. Juist in jouw omgeving!
Als Drieluik maken we een zomerspecial over ‘God in de zomer’. Het uitbundige van de natuur, het overvloedige van de zon, de vreugde van bloemen, het verfrissende van helder water. Beelden te over van of over God. Waar ziet u / zie jij iets van God?

Met beelden van ‘God in de zomer’ die genomen zijn in de buurt van Amersfoort (op fietsafstand) willen we een Drieluik maken vol bemoediging en aansporing.
Doe mee! Stuur voor 24 juli een foto met toelichting en locatie naar drieluik@pkn-amersfoort.nl.