De Emmaüskerk en De Bron, kerken in Amersfoort-West en Amersfoort-Oost, vieren samen Hemelvaartsdag. Om te beginnen met dauwtrappen op de fiets. Vertrek vanaf de Emmaüskerk om 7:00 u. (Om 6:45 u wordt vertrokken vanaf De Bron om eerst naar de Emmaüskerk te fietsen.)

Al snel ontmoeten we een soortgelijk gezelschap uit Amersfoort-Noord en Amersfoort-Zuid. We fietsen zelfs een stukje samen op. Oecumene op de fiets, zeg maar!

De tocht is ongeveer 25 km, het tempo is goed te doen voor wie niet op een e-bike rijdt. Om ongeveer 9:30 u zijn we terug bij de Emmaüskerk, waar de koffie klaar staat. Om 10:00 u begint een gezamenlijke kerkdienst van Emmaüskerk en De Bron.

Aanmelding vooraf is niet nodig. U/jij bent welkom!

Bij twijfel of het doorgaat vanwege weersomstandigheden kan vanaf 6:15 u gebeld worden naar 06-3042 4613.