Buurtbijeenkomst Hart van Soesterkwartier

Een nieuw Hart van de wijk

De plannen voor een nieuw Hart voor het Soesterkwartier zijn dit voorjaar naar buiten gebracht. Inmiddels heeft de Gemeente Amersfoort zich over die plannen gebogen. Met de direct omwonenden staat binnenkort weer een nieuw overleg op de agenda. En in de werkgroep ‘Noordewierweg Verbindt’ zijn ook verdere gesprekken met de gemeente gevoerd.  Genoeg reden om een buurtavond te beleggen.

Op deze avond gaan we met de buurt in gesprek over het Hart van Soesterkwartier. Architect, gebruikers van het oude en het nieuwe gebouw, projectontwikkelaar, vertegenwoordigers van de Gemeente ze zijn er allemaal om met u in gesprek te gaan. En om uw vragen te beantwoorden.

De aanpassingen die zijn aangebracht in het eerdere ontwerp zullen worden getoond. Reacties van de direct omwonenden komen aan bod. De vertegenwoordigers van de gemeente informeren over de voortgang van de procedure. Vertegenwoordigers van de werkgroep ‘Noordewierweg Verbindt’ vertellen iets over hun ideeën. (Het gaat immers om niet alleen het kerkgebouw maar ook om wat er aan vernieuwing en verbetering mogelijk is in onze buurt.)
En  wellicht komen we in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om in de buurt van de kerk iets te doen aan ‘parkeren en leefomgeving’.
Kortom een heel belangrijke bijeenkomst voor iedereen die hart heeft voor het Soesterkwartier. Voor iedereen die nieuwe ontwikkelingen wil stimuleren en verbreden.

Voor iedereen die mee wil denken, mee wil doen.
U bent van harte welkom.
Maandag 13 mei Aanvang 20.00 uur.
Plaats: zaal in het kerkgebouw Emmaüskerk
Meer informatie: Werkgroep Hart van Soesterkwartier, Jan Elzen
j.elzen@kpnmail.nl