Op 4 mei gaan we in besloten kring van 2 wijkbewoners, 2 pastors en 2 scouts bloemen leggen namens het Soesterkwartier op de joodse begraafplaats. Dit in de plaats van de jaarlijkse bijeenkomst in de Emmauskerk.

Wij willen juist nu ook laten zien hoe belangrijk onze vrijheid is en en hoe we denken aan hen die gestorven zijn in het gevecht om de vrijheid, 75 jaar geleden in de Tweede Wereldoorlog maar nu nog in verschillende oorlogen wereldwijd.

Bewogen met allen die toen en nu lijden aan quarantaine en afscheid, meelevend met mensen in angst, denkend aan mensen die stierven in barre omstandigheden gaan we rond 20.00 bloemen leggen.

En we willen je vragen mee te doen:
breng dinsdagmiddag van 14.00 tot 18.00 een bloem in de mand op het kerkplein van de Emmauskerk