Startzondag 18 september a.s.

‘Jij bent zout !’

In het evangelie zegt Jezus het tegen zijn leerlingen ‘Jullie zijn het zout van de aarde’. In deze dienst laten we ons zo  ook aanspreken. Tegen ieder van ons als lid van de christelijke gemeente is gezegd: ‘jij bent het zout van de aarde’ en we vragen ons af hoe waar is dat eigenlijk? Voor mij op dit moment? Doet door mij dit zout zijn werk, of is het samengeklonterd of vervuild of smakeloos? Met deze vragen gaan we met elkaar in gesprek nadat we in een overweging een beetje op weg zijn geholpen.

Na de dienst ontmoeten we elkaar bij de koffie en dan delen we de maaltijd (waarvoor ieder wat meeneemt) zodat er voor ieder genoeg is!

10.00 uur bijzonder kerkdienst

11.15. uur koffie en ontmoeting

12.15 uur gezamenlijke lunch

13.30 uur samen opruimen, afwassen

Lastige verhalen

Vreemd en bizar, het boekje met lastige bijbelverhalen van P.Schelling is nog niet uit. We hebben nog een paar verhalen te gaan. Verhalen die weerstand bij ons oproepen, waar we geen weg mee weten. Samen proberen we in deze leesgroep de betekenis van die lastige verhalen te achterhalen. En kijken daarna hoe Schelling de bijbeltekst  uitlegt.

Nieuwelingen kunnen gewoon aanhaken, de verhalen kunnen los van elkaar gelezen worden.

data: dinsdag 11 oktober, 8 november, 13 december, 3 januari, 7 februari en 7 maart.

tijd: 20.00 - 22.00 uur. Meer info klik hier

Vanaf 1 november a.s. staan de diensten in de agenda.

Zondag 4 september 10:00 uurDs. P.P. v/d Harst

Zondag 11 september 10:00 uur
Dhr. G. Wolfert
Zondag 18 september 10:00 uurDs. P.P. v/d Harst

Zondag 25 september 10:00 uurDs. S. Groen

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist. Ook kunt u een aantal van de preken nalezen op de pagina Preken downloaden.

Agenda en activiteiten

Aankondiging Leerhuis: Jozef

We gaan weer beginnen!

meer info? Klik hier

Onze website is in onderhoud
Zoals u wellicht kunt zien en hopelijk zo min mogelijk zult merken is onze website in onderhoud.
Wij willen u graag zo snel en zo veel mogelijk van informatie voorzien en daarom willen wij graag een vernieuwde, snellere en makkelijkere website aan u presenteren. Wij hopen dat u daar zo min mogelijk hinder van zult ondervinden. Mochten er dingen zijn die u mist, die u niet kunt vinden of graag op de hernieuwde website zou willen terugzien laat het dan aan ons web team weten via info@emmauskerk-amersfoort.nl Alvast bedankt!

Actief op Twitter

We hebben nu behalve een instagram account

en een facebook account ook een twitteraccount.

Vanaf nu zijn we te volgen op @emmauskerk033

Volg en retweet ons!