Wij zoeken een Verhuurco÷rdinator

In de vorige drieluik heeft u kunnen lezen dat onze verhuurco÷rdinator/gastheer plotseling is overleden.

Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar een vervanger.

Kent u iemand die zich kan vinden in onderstaand functieprofiel,

laat hem of haar dan reageren.

Het is niet uitgesloten dat de nu nog vrijwilligersfunctie (eventueel met een fiscaalbegrensde vergoeding) in de toekomst kan uitgroeien naar een betaalde functie.

Kijk voor meer info in deze link:

Vacature Verhuurco÷rdinator

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist. Ook kunt u een aantal van de preken nalezen op de pagina Preken downloaden.

Agenda en activiteiten

Onze website is in onderhoud
Zoals u wellicht kunt zien en hopelijk zo min mogelijk zult merken is onze website in onderhoud.
Wij willen u graag zo snel en zo veel mogelijk van informatie voorzien en daarom willen wij graag een vernieuwde, snellere en makkelijkere website aan u presenteren. Wij hopen dat u daar zo min mogelijk hinder van zult ondervinden. Mochten er dingen zijn die u mist, die u niet kunt vinden of graag op de hernieuwde website zou willen terugzien laat het dan aan ons web team weten via info@emmauskerk-amersfoort.nl Alvast bedankt!

Actief op Twitter

We hebben nu behalve een instagram account

en een facebook account ook een twitteraccount.

Vanaf nu zijn we te volgen op @emmauskerk033

Volg en retweet ons!