Nieuws voor de Kerkbalanslopers!

Zaterdag 31 januari tussen 10 en 12uur komen jullie/ komt u de enveloppen

inleveren. Deze keer niet in de predikantskamer maar in de ruimte van voormalige Stip, informatie033.

Er staat koffie klaar en natuurlijk wat lekkers voor jullie dappere doorzetters, in dit ongure weer!Jullie zijn top!Tot dan...

Nieuws Kerkbalans

Op de webpagina van de kerkbalans het laatste interview  tijdens de actie kerkbalans met Tanneke. Veel leesplezier!

Kerkbalans

A.s zondag is het 17 januari. En dan betekend dat de actie Kerkbalans weer van start gaat.

We hebben gelukkig weer genoeg lopers bereid gevonden om ook u een envelop

te komen brengen en hem ook weer op te halen. Zij doen dit  vrijwillig, met een lach, door weer en wind en vol goede moed. Succes lopers!

Onze extra pagina's over Kerkbalans zijn online.

Vanaf nu kunt u hier extra informatie vinden en elke week nieuwe interviews lezen.

Zondag 31 januari 10:00 uurDs. J. van Baardwijk
4e zondag Epifanie
Zondag 7 februari 10:00 uur
Ds. P.P. v/d Harst5e zondag Epifanie
Zondag 14 februari 10:00 uurDs. P.P. v/d Harst
Zondag 21 februari 10:00 uurDhr. G. Wolfert

Zondag 28 februari 10:00 uurDs. P.P. v/d Harst

Onze website is in onderhoud
Zoals u wellicht kunt zien en hopelijk zo min mogelijk zult merken is onze website in onderhoud.
Wij willen u graag zo snel en zo veel mogelijk van informatie voorzien en daarom willen wij graag een vernieuwde, snellere en makkelijkere website aan u presenteren. Wij hopen dat u daar zo min mogelijk hinder van zult ondervinden. Mochten er dingen zijn die u mist, die u niet kunt vinden of graag op de hernieuwde website zou willen terugzien laat het dan aan ons web team weten via emmauskerk@gmail.com Alvast bedankt!

Agenda en activiteiten

Up-to-date

De nieuwe nieuwsbrief zetten wij elke week online.

En hij is  nu voor iedereen zichtbaar, geen passwords, wachtwoorden of andere foutjes. Vanaf nu kunt u hem weer elke week downloaden.

Veel leesplezier!

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist