Driekoningen vanuit EmmaŁskerk:

Jeugd bereid zich voor op lichtjestocht

Lees meer op de wijkwebsite van het Soesterkwartier.

Lastige verhalen

Vreemd en bizar, het boekje met lastige bijbelverhalen van P.Schelling is nog niet uit. We hebben nog een paar verhalen te gaan. Verhalen die weerstand bij ons oproepen, waar we geen weg mee weten. Samen proberen we in deze leesgroep de betekenis van die lastige verhalen te achterhalen. En kijken daarna hoe Schelling de bijbeltekst  uitlegt.

Nieuwelingen kunnen gewoon aanhaken, de verhalen kunnen los van elkaar gelezen worden.

data: dinsdag 11 oktober, 8 november, 13 december, 3 januari, 7 februari en 7 maart.

tijd: 20.00 - 22.00 uur. Meer info klik hier

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist. Ook kunt u een aantal van de preken nalezen op de pagina Preken downloaden.

Agenda en activiteiten

Onze website is in onderhoud
Zoals u wellicht kunt zien en hopelijk zo min mogelijk zult merken is onze website in onderhoud.
Wij willen u graag zo snel en zo veel mogelijk van informatie voorzien en daarom willen wij graag een vernieuwde, snellere en makkelijkere website aan u presenteren. Wij hopen dat u daar zo min mogelijk hinder van zult ondervinden. Mochten er dingen zijn die u mist, die u niet kunt vinden of graag op de hernieuwde website zou willen terugzien laat het dan aan ons web team weten via info@emmauskerk-amersfoort.nl Alvast bedankt!

Actief op Twitter

We hebben nu behalve een instagram account

en een facebook account ook een twitteraccount.

Vanaf nu zijn we te volgen op @emmauskerk033

Volg en retweet ons!