Beheerder/verhuur

De EmmaŁskerk beschikt over een mooie (kerk)zaal die, indien niet in gebruik voor eigen activiteiten, verhuurd kan worden.

De Kerkzaal (maximaal 250 personen) beschikt over een prima akoestiek voor bijvoorbeeld het optreden van koren en het maken van geluidsopnames (mp3 of cd). Het kerkorgel is van een goede kwaliteit. Er is een ringleiding en een geluidsinstallatie aanwezig. De kerkzaal leent zich uitstekend om gehuurd te worden voor een bruiloft, wanneer uw kerkelijke gemeente niet de beschikking heeft over een eigen ruimte. De EmmaŁskerk heeft ruime ervaring in het verzorgen van trouwdiensten.

De andere zaal is geschikt voor een capaciteit van tot 50 personen. Naast het orgel en de geluidsinstallatie kan tevens gebruik gemaakt worden van een vleugel, piano en/of versterkingsapparatuur (microfoons + luidsprekers). In de Middenzaal is een vast projectiescherm, een los scherm is altijd te plaatsen. Projectie- en statafels zijn eveneens aanwezig.

De middenzaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen en is uitstekend geschikt voor recepties, verjaardagen, voorlichtingsbijeenkomsten en thematische bijeenkomsten.

Voor koffie/thee en frisdrank kan gezorgd worden en ook zijn er diverse cateringmogelijkheden voor bijvoorbeeld een lunch (koffie / thee / cake, broodjes, (karne-)melk, fruit en iets warms bv. soep of een saucijzenbroodje) of tussendoortjes. In overleg kunnen de verschillende mogelijkheden worden besproken.

Indien u een ruimte nodig heeft voor een vergadering, cursus, feestelijke gelegenheid of een andere bijeenkomst, email dan naar: zaalbeheer@gmail.com .

Kerkgebouw
Noordewierweg 131